Wednesday, January 9, 2008

4. jaanuar. Kaunis koloniaalne Quito.




Ytlen ausalt, et mul ununesid k6ik mured ja viperused, kui (olles just saabunud Pimeduse Sydamest, st. eesti detsembrist) hommikul kiiskavasse p2iksevalgusse s2rava sinitaeva alla astusin ja t2navanurgal rahulolevalt p2ikeseprillid ninale s2ttisin.
Yhe esimese asjana saatsime kurja kirja San Jorgele, mis oli kahtlemata v22rt Tigeturist 2008 tiitlit, sest ei l2inudki kaua aega kui saabus pikk vabanduskiri ja nyyd ootab meid San Jorges pakett: tasuta 88bimine ja s88gid joogid.
Ostsime priimusele gaasi, kuna m6ne vulkaani jalamil on kavas telkida ja provianti. Jalutasime koloniaalses vanalinnas, mis on kaunis ja mille koloniaal-arhitektuursus seisneb peamiselt selles, et iga akna kylge on ehitatud r6du. S6ime palju ja h2sti, Tarmo kartuli ja maisik2kke, mina cevichet. Ronisime gooti katedraali kellatorni, mis v2ljast n2gi v2lja kui masterpiece aga seest nagu piece of shit. Seal kohtasime ka esimest suuremat turistide g2ngi: noored ja v2ga suured ameeriklased. M6ned olid kitsaste keerdtreppidega hirmsasti h2das ja libistasid end sealt tagumikul alla. Nii noored ja juba invaliidid - arvas Tarmo. Reede6htuse missa puhul v6tsime linna vanima kiriku ees platsil m6ned 6lled, sest "mis kasu on v2lismaal olekust, kui p22 ei surise", arvas 1 meist. 6htul imetlesime kohaliku folktantsutrupi kalpsamisi ja keerutusi, mis tuleb tunnistada, oli ysna kaasakiskuv.
Ja loomulikult telefoneerisime pidevalt 2 lennufirmasse, millega lennanud olime, kysimusega, kus on pagas ja millal saabud. Vastused olid p6iklevad.

No comments: